Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 22:48 - ТЪРСЯ СИ МЪЖ: ИЗИСКВАНИЯ
Автор: sunny9 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2224 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако трябва да започна отначало, от самото начало, има мъж и жена.Няма да навлизам в темата за теории за произхода на човека, защото не мисля да пиша за това :)
След Адам и Ева има човекоподобни маймуни, минаваме през всички епохи, където имаме неандарталци, кроманьонци и т.н. И тогава и днес, мъжът има доминиращо място в семейството и живота. До тук добре, но винаги има едно, НО!
Но сега има много различни схващания, за това че има женска и мъжка работа, женски и мъжки задължения. От няколко години "събирам" мнения и мисли на мъжете за жените и обратното. Мъжете казват, не ме интересува, аз си търся жена, като се прибера да ми е сготвено, да ми е изчистено и да ми е изпрано.Това е женска работа. Аз добавям, господата от тази т.нар. категория искат да им е сготвено, изчистено... те само да се награнят, и да се изгърмят на леглото. И тези мъже, не споменават, искам връзка с жена, за да се обичаме, уважаваме и т.н. А се поставя на първо място и като условие, това което написах. Друга категория мъже са тези които искат да им е сготвено, изчистено, подредено, жена им да им роди по някое дете, да гледа децата, да е слаба и красива, да спортува, и хиляди други. Ами няма как да се постигне това. Жената е Човек, не машина за сбъдване на мъжки желания. Няма как да е вкъщи аптека, децата сити, тялото стегнато, да ходи на работа, и да му свири по гайдата. А той , мъжът да ходи на работа, да се наяде и нищо, да пуска големия корем, и да има хиляда изисквания. После, чувам коментари от рода на, "гледай я тая свиня, как се е угоила, ще пръсне роклята, такива не трябва да излизат от вкъщи". Ами не може да искаш и да искаш, а да не даваш нищо.Но в днешно време така сме се научили, само да искаме.  И има категория мъже, които могат да се опишат по следния начин, щях да напиша грозни, но за мен няма грозни хора, има различни. Ще използвам мъже, които не са първа хубост, имат обикновенна работа, или дори не ходят на такава. Та тези мъже, нямат хобита, нямат интереси, но имат мнение. Те смятат, че жената трябва да е с дълги крака, с големи гърди, голями устни, малко дупе (колкото кроасан) с дълга коса и светли очи. Тя трябва да им мига с мигли и да ги гледа в очите. Трябва да е много красива, толкова красива, че тръгнат ли на разходка, след нея да се обръщат всички мъже. Да е кокетна, да "говори" френски и да "свири" виртуозно. Е драги сладурковци, бих казала, "е те такова животно НЕМА", но ще кажа, да има такива жени. Но тези жени няма да ви погледнат. Първо защото, не можете да си позволите поддръжката на такава жена, и второ тя няма нужда от усмивка и червена роза, а от Порше в гаража и Армани в гардероба. Тази жена не се впечатлява от това че вие мъжете имате нужда, като се приберете да ядете, да гледате мача и да си легнете в чисти чаршафи. Нея я вълнува, да си сложи гел на ноктите, да си смени силикона и да си залепи някои екстеншън :Д
До тук, от всички изброени категории, съм сигурна или поне се надявам да има изключения. Както се казва не всички ябълки са еднакви по размер, така и хората. Има и такива мъже,които обичат лъжите,пледират с това, че всички жени обичали парите, и лъжите. Ами добре, има такива жени, няма какво да се отрича, но не може да казваш тази е такава, а ти да си по долен и от нея. Не може да лъжеш, да изневеряваш, да се държиш лошо и да очакваш да ти се случват хумави неща.
Та много се отклоних, света и хората няма да се променим, ще става все по лошо,което не е утеха.
ОБЯВЯВА СЕ КОНКУРС ЗА МЪЖЕ:
КОИТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ НА СЛЕДНИТЕ ИЗКИСКВАНИЯ:
1.УМЕН
2.ЗАБАВЕН
3.СМЕЛ
4.ДИНАМИЧЕН
5.СПОСОБЕН
6.С УМЕНИЯ ЗА ГОТВЕНЕ
7.ДА НЕ ЖИВЕЕ С МАМА
8.ДА ОБИЧА ПРИРОДАТА
9.ДА НЕ Е ЕГОИСТ
10.ДА ВИЖДА ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ
11.ДА ВЯРВА В СЕБЕ СИ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ, ДА НЕ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИ
12.АМБИЦИОЗЕН
13.ДА Е НАЯСНО СЪС СЕБЕ СИ, И ДА ЗНАЕ КАКВО ИСКА, И КАК ДА ГО ПОСТИГНЕ
14.НЕОБВЪРЗАН, ГОТОВ ДА БЪДЕ ВЪРЗАН

15.ТЪЙ КАТО НЯМА ТАКЪВ МЪЖ, ОСТАВА САМО ЕДИН КРИТЕРИЙ; ДА Е НОРМАЛЕН
АКО ОТГОВАРЯТЕ НА ТОЗИ ПРОФИЛ, ПИШЕТЕ 

АКО ЧЕТЕТЕ ТОВА, И СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ И ПСУВАТЕ, ТО ВИЕ СТЕ МЪЖ.
АКО ЧЕТЕТЕ ТОВА, И СТЕ СЪГЛАСНА И СЕ УСМИХВАТЕ, ТО ВИЕ СТЕ ЖЕНА.




Гласувай:
5



1. theeclipse - Браво
24.04.2017 10:31
Явно съм жена :D
Много ми хареса :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sunny9
Категория: Лични дневници
Прочетен: 17872
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031